Неделна акција: Hellmans сосови за скара и бургери по одлична цена и 13% попуст во Kipper!

Доколку сакате да подготвите совршена салата, скара или хамбургер Hellmann’s сос е она што ви треба!
Секогаш со висок квалитет и совршен вкус!
#киппер #штедисекојден
_________
Nëse dëshironi të përgatisni një sallat, zgarë ose një burger të përkryer Hellmann’s salca është ajo që ju nevojitet!
Gjithmonë me një cilësi të lartë dhe shije të përkryer!
#kipper #kurseçdoditë