blank

 

🆕НОВО во КАМ – замрзнато свинско каре во пакување од 1 кг. по СУПЕР цена од 255 ден.! 🥩
Повече производи погледнете тука >>> https://www.youtube.com/watch?v=FKvSSifVSiU