BOOM ЦЕНИ на месо во нашите маркети! Секогаш сочно, вкусно и тазе – Само за вас!
Викендов уживајте во супер намалените цени и пригответе квалитетно месо на Вашата трпеза!
Промоцијата важи од 13.01-16.01.2022.
Штедете и пазарете во Рамстор!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!