blank

 

Одлична понуда на M&M новогодишно пакетче 461g по екстра цена од 249 денари и попуст од 10% во Ramstore маркети!

Новогодишни пакетчиња по неодоливи цени во сите Рамстор маркети, супер новогодишен подарок за сите возрасти🌟 Ве очекуваме! 🎁
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!