Пробајте и дознајте зошто се толку посебни 🥰
Премиум понуда од 08 до 14 март во Жито Маркети 🤩
✅ Далматинска панцета / Крашки врат-буџола 100гр Pivac за само 135 денари
Секогаш најдобри цени 🍀