Подгответе руска салата набрзина. За Вас имаме готов замрзнат микс со кој ќе си го олесните готвењето. 🙂
Премиум понуда од 18 до 24 јануари во Жито Маркети!
🥕🌽 Руска салата Frikom 400гр за 75 денари
Секогаш најдобри цени 🍀