Припремете вкусно пилешко филе за вечера или ручек со Вашето семејство, пријателите, најблиските и најсаканите!
Збогатете ја трпезата со квалитетни и вкусни производи и уживајте во викендот!
Пазарете со Вашата Рамстор Клуб Картичка, заштедете и соберете поени!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!