👉Дали сте подготвени за вистинско 🛀релксирање🛀 после напорниот ден од премногу обврски?
Ви ја препорачуваме нашата пенлива купка 🇮🇹 Alur 🇮🇹 со извонредните Италијански мирисни нотина бел мошус или калинка…
Внимателно креирани состојки кои допринесуваат за релаксирачки и освежувачки ефект, пријатно чуство и спокој!
Потекло: Италија
Пакување: 2л во 100% рециклирачко шише!
1литар = 69.5 денари!