blank

 

Празничната понуда започнува во Рептил Special. ❄blank
Искористете ги акциските цени на:
blankЛосос ладно димен класи – 169 денари
blankПенливо вино Просеко – 519 денари
blank Октопод борели мини во масло – 355 денари
Изберете Рептил ! blankblank
Рептил – Најдобрите состојки за специјално гастрономско искуство. blankblank