blank
За вкусен рибен специјалитет потребни се две работи: добра риба и добар рецепт .
Кога сме кај добрата риба, не ја пропуштајте разновидната понуда од квалитетна морска и слатководна риба во Миса маркетите.
Комбинацијата од рибино месо и зеленчуци (свежи, печени или варени) е исклучително лесна за подготовка, здрава, нутритивна и секако – вкусна.
Рибата содржи и многу вредни состојки и е одлична алтернатива на јадењата со месо. Изборот на свежа риба во маркетите Мега Миса и Миса-Охрид е голем, а опциите за подготовка се бесконечни.