После перењето, Вашата облека ќе биде беспрекорно чиста, а мирисните ноти на јоргован ќе се задржат на облеката до следното перење 🥰
👌 Топ понуда од 23 до 24 јануари
✅ Прашок Duel 3кг јоргован за само 239 денари
Секогаш најдобри цени 🍀