blank

 

🌟Традиционално на Божиќ!🌟
Ви нудиме одлични цени на супер квалитетно свинско месо од Мич Челопечко, за богата и полна трпеза (читај – полни стомаци😆)😍
Пазарете со насмевка – Зур маркет🐘🛒