blank
“Поевтино, здравје!” 🔴
Почнувајќи од Четврток (14.04.2022) 🛒 Киппер ви нуди ексклузивна понуда, избранo само за вас!
Нов Киппер леток и ова недела со голем број на акции и одлични производи по препознатливо ниски цени! 😍
Штеди секој ден!