Stella Artois е едно од најпродаваните пива во светот и во неговиот вкус уживаат потрошувачи во повеќе од 80 земји. Неговиот целосен, карактеристичен вкус и висок квалитет се обезбедени преку супериорен процес на подготовка и со користење на најдобрите состојки.

Повелете во Тинекс, акцијата важи до 2.5.2022