blank

📢Од ЧЕТВРТОК до САБОТА – Rolleti тоалетна хартија изработена од 100% целулоза, трослојна и со мирис на алое вера по цена од 109 ден.! 👌

Дознајте повеќе за неделната акција >>> https://www.youtube.com/watch?v=HTcbLR3wbZI

#kammarket #kam #каммаркет #кам #kammk #каммк