НОВА ПОНУДА во сите ТИНЕКС маркети од 3.5 до 16.5.2022✅
Само за вас #3xПовеќе со #МојTinex 🛒
Со секое купување собирајте поени кои ќе ви обезбедат ексклузивни понуди, неверојатни промоции, подароци и бројни привилегии.
Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.
Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.
Ве очекуваме!