blank

Ланарс морски плодови 500г по супер промотивно намалена цена од 265 денари плус добивате 40 поени!
Припремете си вкусна паста или рижото со микс од морските плодови на Ланарс и уживајте во Вашиот омилен оброк!
Пазарете, штедете и собирајте поени со Вашата Рамстор Клуб Картичка во сите наши Рамстор маркети!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!