blank
Рецепт на денот- Пица со ајвар🍕🌶 Почна сезоната на зимниците, а со тоа и вкусните јадења кои може да ги подговтите со нив. Оваа недела ви подготвивме рецепт каде главна улога ја има ајварот, омилен на сите нас. Уживајте!
Сите потребни состојки се по промотивни цени од најновата Рамсторама. Добар апетит✅
Рамсторе-Добиј повеќе, Живеј подобро!