blank
🎂 25 години Веро – Роденден за сите! 🎂
По повод 25 години Веро, внимателно одбравме производи по специјална цена кои може да ги набавите во сите Веро маркети од 12.05 до 18.05. 🥳
Ве очекуваме! 🥰