Маја мед липа 700г по супер промотивно намалена цена од 295 денари!
Побрзајте и искористете ја оваа понуда во сите наши Рамстор маркети!
Пазарете, штедете и собирајте поени со Вшата Рамстор клуб картичка!
Рамстор – Добиј повеќе, Живеј подобро!