blank

ОСТАНАТИ ПРОИЗВОДИ ПО СПЕЦИЈАЛНА ЦЕНА во новата неВЕРОјатно добра понуда:
🔴 Јаболка Ајдарет 19ден.
🔴 Млади компири 68ден.
🔴 Пиво Туборг 0.5 42ден.
🔴 Вино Тиквеш Александрија Куве 381ден.
🔴 Кафе Нескафе Долче Густо 16 капсули 259ден.
🔴 Чоколади Дорина намалени за 35%
🔴 Деликатеси Златиборац намалени до 30%
🔴 Мајонез Томи намален за 25%
🗓 Понудата важи од 14.04 до 20.04.2022.