blank

СУПЕР АКЦИЈА во #Тинекс!
✅Од ЧЕТВРТОК 7 до НЕДЕЛА 17 април заштедете до дури -52% со акциите кои ги подготвивме за вас!
Тинекс, секој ден со вас!
👉Супер Тинекс East Gate Mall отворен и во недела 10:00-20:00ч.