blank

 

Подгответе скара од префинетите деликатеси за сочен, вкусен и неодолив ручек.
Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата важи до 19.12.2021 година.