blank
САМО од ЧЕТВРТОК до САБОТА❗❗
🧼 Palmolive – течен сапун, рефил, по цена од 95 ден.
👉Повеќе производи можете да погледнете со клик на еден од линковите:
До нашиот Веб-сајт: https://kam.com.mk/od-chetvrtok-do-sabota/