blank

 

Виното секојa вечера ја прави значајна и свечена, секоја маса поелегантна, а секој ден посебен. Само за вас #3xПовеќе со #МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата важи до 19.12.2021 година.