blank

 

Подгответе вкусен ручек или направете супа со копани од Jona или Perutnina Ptuj како предјадење.
Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍

*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.

Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.

Акцијата важи до 19.12.2021 година.