blank

 

Mаслиново масло, неизоставен дел од секое јадење. Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.
Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.
Акцијата важи до 19.12.2021 година.