blank

 

Немате идеја што за вашиот појадок, ние имаме. Намачкајте го омиленото парче леб со путер и одберете помеѓу џем или мед и уживајте.
Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени. Акцијата важи до 19.12.2021 година.