blank

 

Започнете го денот со чаша јогурт. Само за вас 3xПовеќе со МојTinex!
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.
Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.
Акцијата важи до 19.12.2021 година.