blank

 

Купувајте со Поен⁺ картичката на Тинекс и добијте 3XПовеќе!
Само за вас, од 20ти декември до 09ти јануари 2022 год., купувајте со Поен⁺ картичката на #Тинекс и добијте #3XПовеќе!
✅ ЧОКОЛАДО со цели лешници MILKA 100гр. за 45ден.;
Една картичка, безброј привилегии! #МојTinex клубКупувајте со Поен⁺ картичката на Тинекс и добијте 3XПовеќе!