blank

 

Ако вашето омилено месо е пилешкото, тогаш ова со сигурност е совршената понуда за вас со супер акции.
Само за вас 3xПовеќе со МојTinex! 😍
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите.
Повеќе поени добивате со секоја сметка над 300ден., a за секои 100ден. добивате 15 поени.
Акцијата важи до 19.12.2021 година.