blank

💥Супер Акција💥
Детергент Факс, супер мирис, свежина и чистота 😍 Ornel Calming & Golden Dream привлекува со цветен мирис на роза, здравец и темјанушка збогатен со ноти на каранфилче и ванила. Прекрасно е силен, интензивно сензуален и привлечен.