blank
Супер понуда со 💥супер цени💥 кои ќе важат само во новиот Миса маркет Охрид Видобишта. Искористете ги овие понуди и посетете не 15.06.22 од 11:00ч.
Уверете се во нашето мото и пазарете со мерак а задоволството нека биде ваше.
Вашето задоволство е наш успех💝
Пазарете со мерак🐘
Ваши Миса маркети.