Ако сте љубители на кремастите оброк – салати, 5ка бела салата со пиперка е идеална за Вас 🥰
Клуб понуда од 4 до 19 април 💚
✅ Бела салата со пиперка 5ка 900гр за 165 денари
Навика да добивам повеќе 👍