📢 Велигденска АКЦИЈА на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
👉 Од 11.04.2023 до 15.04.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Брашно Bianco 5kg – 159 денари;