📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 06.04.2023 до 08.04.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Маргарин Дијамант 250gr – 35 денари;