Пристигна уште една ВИКЕНД АКЦИЈА во Веро Маркети! 😊
Нова викенд акција во нашите пиљари, изберете ги вашите омилени свежи производи по специјални акциски цени. 🍅🍏
Веро ве очекува во пиљарите! 😍
Акцијата трае од 17.03-20.03