Пристигна уште една ВИКЕНД АКЦИЈА во Веро Маркети! 😊
Појдете во пиљарата на Веро и изберете ги вашите омилени свежи производи по специјални цени. 🍅🍏
Веро ве очекува во пиљарите! 😍
Акцијата трае од 31.03-03.04