Почнувајќи од овој Четврток (29.02.2024) ве очекуваат супер производи🥳🥳
Фритеза “Mesko” 1,5 литри и со супер цена 1899 денари , индукциска плоча, апарат за палачинки , сет чинии и многу разни производи со кои ќе гответе брзо и лесно🤩👨‍🍳
Исто така супер неделно намалување🔴⚪
Од 29.02 до 06.03.2024⏳
Разни брендови, одлични вкусови, најниски цени😄🤩
⬇ Наредниот Четврток (07.03.2024) ќе најдете Апарат за масажа на нозе , фигаро со три цилиндри , пижами и многу други разни производи и цвеќиња за вашите најсакани 🤩🌸🌹💐
Киппер, Штеди секој ден 🛒
__________________________
Duke filluar nga kjo e Enjte (29.02.2024) ju presin super produkte🥳🥳
Fritezë “Mesko” 1,5 litër me super çmim 1899 denarë ,pllakë induksioni, aparat për krepa , set pjatash dhe shumëllojshmëri produktesh me të cilat do gatuani shpejt dhe lehtë🤩👨‍🍳
Si dhe super zbritje javore🔴⚪
Prej 29.02 deri 06.03.2024⏳
Brende të ndryshme , shije të shkëlqyeshme , çmime më të ulëta😄🤩
⬇ Të Enjten e ardhshme (07.03.2024) do të gjeni Aparat për masazh të këmbëve , figaro me tre cilindra , pizhama si dhe shumëllojshmëri të produkteve dhe luleve për më të dashurat tuaja🤩🌸🌹💐
Kipper, Kurse çdo ditë 🛒