Потребни производи за персонална хигиена и чистота на вашите заби 🦷
Акција на детска паста за заби Collgate Bubble Fruit по екстра цена од 39 денари и 20% попуст во Kipper!
________
Produktet e nevojshme për higjienën personale dhe pastërtinë e dhëmbëve tuaj🦷