Додадете вкус на вашиот вообичаен оброк со супер предлозите на неделата во Киппер🛒
Акција на маслинка каламата без семка по одлична цена во Kipper маркети!
_________
Shtojini shije vaktit tuaj të zakonshëm me super propozimet e javës në Kipper🛒