📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 16.03.2023 до 18.03.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Nescafe 3во1 Classic/Strong 10/1 – 99 денари;