За сендвичи или ордевери 🥰
Клуб понуда од 4 до 19 април 💚
✅ Сланина 5ка сецкана 1кг за 329ден
✅ Сува Печеница 5ка 1кг за 839ден
Навика да добивам повеќе 👍
#ЖитоМаркети #СекогашВерниНаВас