📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 23.03.2023 до 25.03.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ Plazma кекс (посна) 150гр – 65 денари;