Пристигна новата НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢

И оваа недела специјално за вас дел од вашите омилени продукти по специјална цена за вас! 😍
Ве очекуваме! ❤️
🗓 Понудата трае од 16.03 до 22.03.