На 18 март стартува со работа нов КАМ МАРКЕТ на ул. “7” бр. 32 во Куманово 🎉
Своите секојдневни потреби за прехранбени и непрехранбени производи отсега потрошувачите ќе ги задоволуваат во современ продажен простор од 550 м2 со поголема функционалност, со збогатена понуда на производи, модернизирана пекара и поголема прегледност при пазарењето.
На денот на отворањето имаме тркало на среќа, попусти и промоции и многу изненадувања! Ве очекуваме!
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ