Пристигна новата НЕДЕЛНА АКЦИЈА во Веро маркетите! 📢
И оваа недела дел од вашите омилени производи по специјална акциска цена за вас! 😍
Ве очекуваме! ❤️
🗓 Понудата трае од 23.03 до 29.03.