👉Продолжуваме со кампањата “ПЛАТИ ВРВЕН КВАЛИТЕТ, НЕ ВРВЕН БРЕНД” која ја започнавме со цел да ги едуцираме нашите купувачи, особено во овие исклучително тешки економски услови, дека нема потреба да се намалува количеството на храна кое ни е потребно, или да се определиме за производи со послаб квалитет при задоволувањето на нашите основни потреби. Во нашиот асортиман ќе најдете ексклузивно ВРВНО КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ, СО НАВИСТИНА НАЈНИСКИ ЦЕНИ! Преку купување на овие производи плаќате само за квалитетот на производот, а не за луксузното пакување, брендот, прескапи промотивни и рекламни трошоци кои вештачки ја зголемуваат цената на чиење на самите производи!
👉 Чоколади ројал минт халорен 200 г по супер цена од 119 ден. ! 🍫🍫