Пригответе свежа салата од свеж зеленчук 🥗
Повелете во Тинекс!🛒
👉Супер Тинекс Зебра, Лиса и East Gate Mall отворени и во недела 10:00-20:00ч.
👉Супер Тинекс Прилеп отворен и во недела 08:00-20:00ч.