📢 Супер Акција на L.K.A. – Group Македонија која не смеете да ја пропуштите!
Од 16.03.2023 до 18.03.2023 – специјални цени на производи во сите Тамаро маркети во претстојната акција ❗️
✅ President топено сирење 400gr – 169 денари;